Menu

ICT voor het MKB

TotalTech besteedt veel aandacht aan de keuze van de juiste servers, de benodige opslagcapaciteit en bijhorende systemen. Ieder onderdeel van elk project wordt kritisch gevolgd. Inzake hardware en netwerken verzorgen wij beheer, installaties, levering en advies.

Netwerkbeheer

Onze netwerkbeheerders zijn beschikbaar voor het beheer en onderhoud van het bedrijfsnetwerken bij kleine en middelgrote bedrijven. Installatie, configuratie en netwerkbeheer met een netwerkomgeving tussen de 10 en 100 computers.

Verkoop

Wij leveren het complete assortiment van de belangrijkste a-merken. (o.a. DELL, HP, 3COM, Cisco, Eizo, Matrox, Symantec, Microsoft en Davilex). Denkt u hierbij aan PC's, servers, laptops, schermen, standaard software, printers en netwerkcomponenten.

Wil u weten wat we nog meer voor u kunnen doen?

Over ons

TotalTech is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in systeembeheer voor kleine en middelgrote organisaties. Onze focus is gericht op wat wij noemen "werkplekbeheer". Wij dragen er zorg voor dat uw medewerker optimaal gebruik kan maken van het computersysteem en automatiseringsoplossingen. Onze expertise op het gebied van netwerken en netwerkbeveiliging staat daar garant voor.

Hieruit vloeien tal van andere diensten voort zoals het leveren van hard- en software, e-mailoplossingen, backup, telewerken, remote systeembeheer, narrowcasting etc.

Uw opdracht is bij TotalTech in goede handen. Groot of klein. U kunt altijd rekenen op onze professionele houding, onze toegewijding en servicegerichte aanpak.

Uitbreiding van uw netwerk, inregelen van uw backup-systemen, aanschaf van een nieuwe laptop, beveiliging van uw systemen, het uitvoeren van een critical scan, een analyse van uw bedrijf; bij TotalTech kunt u rekenen op onze deskundige medewerkers.

Kijk rustig rond op onze website en informeer u over onze producten en diensten. En natuurlijk nodigen wij u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen indien u van onze diensten gebruik zou willen maken!