Menu

ICT voor het MKB

TotalTech besteedt veel aandacht aan de keuze van de juiste servers, de benodige opslagcapaciteit en bijhorende systemen. Ieder onderdeel van elk project wordt kritisch gevolgd. Inzake hardware en netwerken verzorgen wij beheer, installaties, levering en advies.

Netwerkbeheer

Onze netwerkbeheerders zijn beschikbaar voor het beheer en onderhoud van het bedrijfsnetwerken bij kleine en middelgrote bedrijven. Installatie, configuratie en netwerkbeheer met een netwerkomgeving tussen de 10 en 100 computers.

Verkoop

Wij leveren het complete assortiment van de belangrijkste a-merken. (o.a. DELL, HP, 3COM, Cisco, Eizo, Matrox, Symantec, Microsoft en Davilex). Denkt u hierbij aan PC's, servers, laptops, schermen, standaard software, printers en netwerkcomponenten.

Wil u weten wat we nog meer voor u kunnen doen?

Service Contracten

Bij TotalTech kunt u kiezen uit een aantal opties:

  • Ondersteuning op afroep
  • Ondersteuning tegen vast bedrag per maand
  • Ondersteuning op basis van activity based costing
  • TotalTech-strippenkaart

Veel van onze relatief hebben een voorkeut voor deze laatste optie: hiermee kunt u indien nodig de hulp van een ICT-specialist inroepen op een moment dat u daar behoefte aan heeft. Vergoeding van uitgevoerde werkzaamheden gebeurt op basis van strippen die worden "afgestempeld". De strippen worden ingekocht tegen een gereduceerd uurtarief. De ondersteuning wordt geleverd zowel telefonisch/ online als op locatie. Een TotalTech-strippenkaart kan worden ingezet voor ondersteuning op al uw ICT-voorzieningen, zoals: netwerk, werkplekken, generieke software, file-, mail- en database servers, firewalls en allerhande ICT-gerelateerde gebruikersvragen.