Menu

ICT voor het MKB

TotalTech besteedt veel aandacht aan de keuze van de juiste servers, de benodige opslagcapaciteit en bijhorende systemen. Ieder onderdeel van elk project wordt kritisch gevolgd. Inzake hardware en netwerken verzorgen wij beheer, installaties, levering en advies.

Netwerkbeheer

Onze netwerkbeheerders zijn beschikbaar voor het beheer en onderhoud van het bedrijfsnetwerken bij kleine en middelgrote bedrijven. Installatie, configuratie en netwerkbeheer met een netwerkomgeving tussen de 10 en 100 computers.

Verkoop

Wij leveren het complete assortiment van de belangrijkste a-merken. (o.a. DELL, HP, 3COM, Cisco, Eizo, Matrox, Symantec, Microsoft en Davilex). Denkt u hierbij aan PC's, servers, laptops, schermen, standaard software, printers en netwerkcomponenten.

Wil u weten wat we nog meer voor u kunnen doen?

Tarieven

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, proberen we een zo overzichtelijk mogelijk tarievenoverzicht te geven. Daarnaast geven we ten alle tijden een kostenindicatie bij een reparatie of huisbezoek. Hierdoor komt u niet voor onverwachte kosten te staan en weet u precies waar u aan toe bent.

Heeft u bij een uitgebreide reparatie liever vooraf een offerte? Ook daarbij helpen we u graag om zo een overzichtelijke situatie te creƫren.

Tarievenkaart

Klik hieronder om de tarievenkaart te openen.

Tarievenkaart